Årets Lions Magasin

Hvert år udgiver Lions Hinnerup "Årets Lions Magasin" til alle husstande i den tidligere Hinnerup Kommune, 5875 husstande.
Årets Lions Magasin indeholder en række artikler om de aktiviteter klubben har beskæftiget sig med og de resultater vi har opnået, f.eks. børns indlæggelse og behandling på hospitalet La Pazz, skolegang og uddannelse for 10 børn i Bolivia, 4 pigers udvikling på børnehjemmet Ma Niketan i Indien, skolen Emil  Icak skolen i Rumænien og lokale unges oplevelser på ungdomslejre.
De mange annoncer fra vores trofaste sponcorer giver en pæn indtægt, som bruges til vores mange nødvendige projekter.
Hele overskudet går til vores projekter, som er nøje udvalgt så vi giver mest hjælp for hver krone der er indsamlet.