Børnehjemmet Ma Niketan

Børnehjemmet Ma Niketan i Indien

Lions Hinnerup er fadder for fire piger på børnehjemmet Ma Niketan tre har forladt børnehjemmet i de senere år og tre nye er kommet til

Siden midt i 1980'erne har Lions Hinnerup støttet børn på et børnehjem i Indien. I alle disse år har vi betalt for ophold, skole og uddannelse for 4 piger på børnehjemmet Ma Niketan. De tre piger der i de senere år har forladt børnehjemmet og er hjulpet godt på vej til en ny tilværelse enten til et arbejde eller de er blevet gift.

Ud over Sonali betaler Lions Hinnerup nu for tre nye piger, Gloria, Amrin og Aerodita. De tre piger, der blev afleveret på børnehjemmet i efterårt 2007, kommer fra meget socialt belastede forhold med sygdom, alkoholisme og fattigdom

Ma Niketan tager sig af børn fra slumområder i og omkring Mumbai i Indien. Ma Niketan huser 330 piger fra 3 til 22 år og de ni katolske søstre på stedet tager sig af børnene. Børnehjemmet koncentrerer sin indsats om at uddanne børnene, så de har mulighed for at klare tilværelsen efter børnehjemmet.

Både i Danmark og Indien har børn brug for både en mor og en far, men børnehjem kan begge steder være en nødvendig løsning. Else Jagd Poulsen har i alle årene været klubbens kontakt til Ma Niketan og besøger børnehjemmet jævnligt. Herved sikrer vi også at de anvendte midler bliver brugt hensigtsmæssigt.