Mennesker, der gerne vil engagere sig i samfundet, har i Lions Hinnerup en mulighed for at finde ligesindede.

I Lions Hinnerup vil vi gerne være lidt flere medlemmer, der vil give lidt af deres fritid til en klub, hvor vi i fællesskab og venskab får nogle oplevelser og samtidig gør en forskel gennem humanitær indsats.

Vi er ca 7000 medlemmer i Danmark, der gennem personlig engagement er med til at gøre en forskel de steder, hvor der virkelig er behov for hjælp, båre menneskeligt og økonomisk i lokalsamfundene i Danmark og internationalt.

Lions Hinnerup har for tiden 25 mænd, med en stor aldersspredning, som medlemmer, men vi vil gerne være flere. Klubben mødes 2 gange om måneden kl. 19, hvor vi spiser et måltid var mad, hvorefter der holdes møde med orientering og debat omkring de aktiviteter, der er under forberedelse. Møderne foregår i en afslappet og humoristisk atmosfære.

På denne hjemmeside kan du se hvordan vi skaffer midler til den humanistiske indsats gennem vores aktiviteter og hvordan vi har anvendt midlerne ses under Donationer - aktivitetsmidlerne anvendt på hjemmesiden.