Lions HinnerupVelkommenKlubben HjælpearbejdeDonationerAktiviteterNyttige Links 
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Kunstudstilling i Søften
For 3. år danner Søften kultur- og idrætscenter rammen om en af Østjyllands største kunstudstillinger. med næsten alle tænkelige former for kunst repræsenteret. Udstillingen åbner den 2. september kl. 10:00. Entre kr. 40,-. Børn under 18 år har gratis adang med voksne.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 Mennesker, der gerne vil engagere sig i samfundet, har i Lions Hinnerup en mulighed for at finde ligesindede.
 

I Lions Hinnerup vil vi gerne være lidt flere medlemmer, der vil give lidt af deres fritid til en klub, hvor vi i fællesskab og venskab får nogle oplevelser og samtidig gør en forskel gennem humanitær indsats.

Vi er ca 7000 medlemmer i Danmark, der gennem personlig engagement er med til at gøre en forskel de steder, hvor der virkelig er behov for hjælp, båre menneskeligt og økonomisk i lokalsamfundene i Danmark og internationalt.

Lions Hinnerup har for tiden 25 mænd, med en stor aldersspredning, som medlemmer, men vi vil gerne være flere. Klubben mødes 2 gange om måneden kl. 19, hvor vi spiser et måltid var mad, hvorefter der holdes møde med orientering og debat omkring de aktiviteter, der er under forberedelse. Møderne foregår i en afslappet og humoristisk atmosfære.

På denne hjemmeside kan du se hvordan vi skaffer midler til den humanistiske indsats gennem vores aktiviteter og hvordan vi har anvendt midlerne ses under Donationer - aktivitetsmidlerne anvendt på hjemmesiden.

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark