Ungdomsudveksling

Der er ingen tvivl om at de unge rejser mere og mere, de er både på ferie, til jobs i udlandet og på uddannelse.
Ungdomslejrene, som arrangeres af lionsklubber rundt om i verden, er stadig efterspurgte og giver også nogle helt særlige oplevelser. Dette at 30-35 unge fra mange forskellige lande skal tilbringe 14 dage sammen i en lejr giver et så specielt sammenhold og intense oplevelser, at de der har prøvet det, bevarer kontakt med de øvrige lejrdeltagere gennem meget lang tid og har også selv arrangeret møder senere.

Formålet med at udsende unge er at skabe en bredere forståelse på verdensplan for andre kulturer med henblik på at opnå en fredeligere verden.
I forbindelse med lejrene er der ofte et ophold hos en værtsfamilie, hvor man får indblik i stedets dagligdag og specielle leveform.
       Billed fra en ungdomslejr

Lions Hinnerup har tradition for at udsende en eller to unge fra Hinnerup hvert år. Ligeledes bidrager Lions Hinnerup til de ungdomslejre der hvert år afholdes her i Danmark. I juli 2016 kom 35 unge, i alderen 17-21 år, fra 24 nationer til International Ungdomslejr i Favrskov på Gudenaadalens Efterskole i Ulstrup. Lejren var arrangeret af klubber i Favrskov Kommune.