Irsk Aften i Sløjfen

Irsk folkemusik i Sløjfen, Hadsten

Lørdag den 5. marts afholder lionsklubber i Favrskov kommune igen en aften med Irsk Folkemusik, hvor vi samler ca. 220 gæster til god underholdning og spisning.

Med 2 års forsinkelse indbyder Lions igen til Irsk aften i Sløjfen med underholdning og lækker buffet.
Det er lykkedes os at få Almost Irish til at optræde i Hadsten. De plejer at være garant for en musik- og stemningsfyldt aften. De fire brødre, Almost Irish har optrådt siden 2002 og har tidligere optrådt ved Irsk Aften i Sløjfen.
Dørene i Sløjfen og baren åbner kl. 17.00 og kl. 18.00 serveres en lækker buffet fra Lina Damgaard Mad & Vin.
Kl. 20.00 er muligt at komme til koncerten uden spisning. Entrebilletten koster kr. 150.
Fra baren er der salg af øl, whisky, vin, irsk kaffe m.v.

Overskuddet fra arrangementet uddeler Lions klubberne til velgørende formål.

Billet til mad og koncert koster kr. 275   -   koncerten alene koster kr. 150.
Billetter købes på nettet på https://place2book.com/da/sw2/sales/tl30ukuicg eller på de 4 biblioteker i Favrskov.

Arrangør: Lionsklubberne Hinnerup, Dagmars Kilde og Hadsten.