Nye medlem i Lions Hinnerup

Borgere i Hinnerup, eller med tilknytning til Hinnnerup, der gerne vil engagere sig i samfundet, har i Lions Hinnerup en mulighed for at finde ligesindede

I Lions Hinnerup vil vi gerne være lidt flere medlemmer, der vil give lidt af deres fritid til en klub, hvor vi i fællesskab og venskab får nogle oplevelser og samtidig gør en forskel gennem humanitær indsats.

Vi er ca 7000 medlemmer i Danmark, der gennem personlig engagement er med til at gøre en forskel de steder, hvor der virkelig er behov for hjælp, båre menneskeligt og økonomisk i lokalsamfundene i Danmark og internationalt.

Lions Hinnerup har for tiden 16 mænd, med en stor aldersspredning, som medlemmer, men vi vil gerne være flere.
Klubben mødes 2 gange om måneden kl. 19, hvor vi spiser et måltid var mad, hvorefter der holdes møde med orientering og debat omkring de aktiviteter, der er under forberedelse og rapport om det der er gennemført af aktiviteter. Møderne foregår i en afslappet og humoristisk atmosfære.

På denne hjemmeside kan du se hvordan vi skaffer midler til den humanistiske indsats gennem vores aktiviteter og hvordan vi har anvendt de indsamlede midler.